POLKAS logo

Ułatwiamy sprzedaż

Logowanie | Rejestracja | Koszyk (0)

Telefon12 634 05 44
GG3058831 (połącz)
Skype POLKAS (połącz)
Wyszukiwarka:
Urządzenia fiskalne

Nasi partnerzy

KRAJALNICE I URZĄDZENIA DO MIĘSA - BAZA WIEDZY

Kotleciarki czyli inaczej steakery

Kotleciarki czy steakery to profesjonalne urządzenia służące do nacinania, zmiękczania lub cięcia w paski mięsa, warzyw, serów, grzybów. Znajdują zastosowanie w placówkach żywienia zbiorowego, zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności, sklepach oraz w cateringu. ...

Więcej

Krajalnice żywności - kompendium wiedzy czyli wszystko od A do Z.

Krajalnice żywnośći Ma-Ga - to urządzenia przeznaczone do szybkiego i dokładnego krojenia wszystkich rodzajów żywności ( warzyw, wędlin, serów) na plastry o dowolnej grubości. Urządzenia te zostały zaprojektowane i wykonane tak, aby zapewnić użytkownikowi utrzymanie najwyższych warunk&...

Więcej

Wilki inaczej maszyny do mielenie mięsa.

Wilki to maszyny do mielenia mięsa zarówno surowego jak i gotowanego, ryb, ziemniaków, warzyw. Ze względu na swoją dużą wydajność znajdują zastosowanie gównie w zakładach gastronomicznych i sklepach mięsnych.  Istotna cechą tych urządzeń jest prosta obsługa i niezwykle łatw...

Więcej

Krajalnice- grawitacyjne półautomatyczne czy automatyczne ? Jak wybrać najlepszą?

Krajalnice – to urządzenia zaprojektowane z myślą o wygodnym porcjowaniu żywności takiej jak wędliny czy sery. Krajalnice kroją pożywienie na plastry o określonej grubości dostosowanej do wymagań użytkowników. Niewątpliwą zaletą tych maszyn jest ergonomia użytkowania- minimum wysiłku pr...

Więcej

Newsletter

Chcesz dowiedzieć się jak zwiększyć sprzedaż i ograniczyć koszty? Zapisz się do newslettera