POLKAS logo

Ułatwiamy sprzedaż

Logowanie | Rejestracja | Koszyk (0)

Telefon12 634 05 44
GG3058831 (połącz)
Skype POLKAS (połącz)
Wyszukiwarka:
Urządzenia fiskalne

Nasi partnerzy

W naszej ofercie znajdziecie Państwo profesjonalne urządzenia do obróbki mięsa - piły do cięcia mięsa oraz steakery czołowych producentów: firmy Ma-Ga i Bizerba.

Piła do mięsa to urządzenie przeznaczone do użytku w sklepach, mniejszych zakładach przemysłowych, dużych kuchniach i zakładach gastronomicznych. Zaletą tych maszyn jest wysoki standard bezpieczeństwa i to, że w całości wykonane są ze stali nierdzewnej. Piły są przeznaczone do cięcia zarówno zamrożonego jak i surowego mięsa z kośćmi, ryb oraz drobiu. Urządzenia te spełniają najwyższe normy higieny a precyzyjne prowadzenie taśmy tnącej umożliwia perfekcyjne cięcie. W samym użytkowaniu klient z pewnością doceni łatwość przygotowania maszyny do czyszczenia. 

Steaker do mięsa, inaczej skruszacz do mięsa (kotleciarka) to urządzenie zaprojektowane do zastosowań profesjonalnych służące do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości tj. kotletów, filetów, steków, bitek itp. Eliminuje konieczność ręcznego rozbijania mięsa tłuczkiem przed jego smażeniem, grilowaniem lub marynowaniem.
Urządzenia takie zmiękczają, nacinają lub tną w paski mięso nie obniżając przy tym wartości przygotowywanych posiłków i nie powodują wypływu naturalnych soków z mięsa. Steakery to urządzenia idealnie nadające się dla sklepów masarskich, firm cateringowych, stołówek, dużych restauracji itp.

Potrzebujesz szczegółowej oferty lub dodatkowych informacji, zadzwoń do nas - tel. 12 634 05 44.

 

Urządzenia Ma-Ga

Kotleciarka do mięsa Ma-Ga KM27

od 3510,00 PLN netto
od 4317,30 PLN brutto

Kotleciarka do mięsa Ma-Ga KM27

Steaker KM27 to profesjonalne wysokowydajne urządzenie do nacinania i zmiękczania masy włóknistej mięsa w którym producent zwrócił również szczególną uwagę na bezpieczeństwo użytkowania i łatwość utrzymania kotleciarki w czystości.
Piła do cięcia mięsa Ma-Ga PM1550 S

7920,00 PLN netto
9741,60 PLN brutto

Piła do cięcia mięsa Ma-Ga PM1550 S

Urządzenie przeznaczone do porcjowania świeżego, schłodzonego, lub zamrożonego mięsa z kością lub bez, drobiu oraz ryb.
Kotleciarka do mięsa Ma-Ga KM20

3960,00 PLN netto
4870,80 PLN brutto

Kotleciarka do mięsa Ma-Ga KM20

Nowość w naszej ofercie! Profesjonalne urządzenie do ugniatania i zmiękczania mięsa.
Prasa do mięsa KOT-4 / 400V/50Hz

Prasa do mięsa KOT-4 / 400V/50Hz

Służy do wysokowydajnego rozbijania kawałków różnego rodzaju mięs na plastry o jednakowej grubości od 0,5 do 30 mm

Urządzenia Bizerba

Steaker BIZERBA S 111 Plus

od 700,00 EUR netto
od 861,00 EUR brutto

Steaker BIZERBA S 111 Plus

Steaker Carneoline S111 Plus to urządzenie służące do zmiękczania lub cięcia w paski mięsa, warzyw, serów, grzybów. Kotleciarka ta wyróżnia się szczególnie komfortową obsługą, która umożliwia szybką i wydajną pracę, przy zachowaniu pełnego bezpieczeństwa.
Piła do cięcia mięsa i kości BIZERBA FK 23

4130,00 EUR netto
5079,90 EUR brutto

Piła do cięcia mięsa i kości BIZERBA FK 23

Bizerba Carneoline FK 23 to urządzenie przeznaczone do porcjowania świeżego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez znajdujące zastosowanie w rzeźniach, zakładach przetwórstwa mięsnego i placówkach gastronomicznych.
Piła do cięcia mięsa i kości Bizerba FK 32

7890,00 EUR netto
9704,70 EUR brutto

Piła do cięcia mięsa i kości Bizerba FK 32

Bizerba Carneoline FK 32 to profesjonalne urządzenie przeznaczone do rozbioru i porcjowania dużych partii mięsa, wyrózniające się duża wydajnością, wysokim bezpieczeństwem oraz prostotą obsługi.

Urządzenia Gastro-Mix

Kotleciarko-Ubijarka Primax Gastro

Kotleciarko-Ubijarka Primax Gastro

Urządzenie służące do rozgniatania mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego na plastry o rożnej grubości.

Części do urządzeń Ma-Ga

Moduł kotleciarki mK27 nr kat. 5350

1660,00 PLN netto
2041,80 PLN brutto

Moduł kotleciarki mK27 nr kat. 5350

Moduł składowy kotleciarki do zmiękczania płatów mięsa poprzez nacinanie jego włókien. Do kompletacji z korpusem KM27 lub Wilkami TC12 czy TC22.
Podzespół wymienny gardzieli do mielenia mięsa TC12 nr kat. 5250 lp.18-26,29

805,00 PLN netto
990,15 PLN brutto

Podzespół wymienny gardzieli do mielenia mięsa TC12 nr kat. 5250 lp.18-26,29

Podzespół wymienny gardzieli do mielenia mięsa do kompletacji z Wilkami TC12, lub korpusem kotleciarki KM27.
Podstawa kotleciarki KM27 nr kat. 5360

319,00 PLN netto
392,37 PLN brutto

Podstawa kotleciarki KM27 nr kat. 5360

Podstawa podwyższająca pod napęd zwiększająca funkcjonalność i wygodę użytkowania.
Taśma tnąca (brzeszczot) do piły do cięcia mięsa Ma-Ga PM1550 nr kat. 7070

138,00 PLN netto
169,74 PLN brutto

Taśma tnąca (brzeszczot) do piły do cięcia mięsa Ma-Ga PM1550 nr kat. 7070

Taśma tnąca (brzeszczot) do piły do cięcia mięsa Ma-Ga PM1550
Trzpień łączący KM27

63,00 PLN netto
77,49 PLN brutto

Trzpień łączący KM27

Trzpień łączący do połączenia Modułu kotleciarki mK27 z napędem Wilków TC12, TC22 lub Kotleciarki KM27

Części zamienne do piły Ma-Ga PM1550

Zespół prowadnika taśmy tnącej do piły PM1550

412,00 PLN netto
506,76 PLN brutto

Zespół prowadnika taśmy tnącej do piły PM1550

Dolne kolo taśmy tnącej do piły  PM 1550

312,00 PLN netto
383,76 PLN brutto

Dolne kolo taśmy tnącej do piły PM 1550

Górne koło taśmy tnącej do piły PM 1550

464,00 PLN netto
570,72 PLN brutto

Górne koło taśmy tnącej do piły PM 1550

Zaślepka nylonowa do piły PM 1550

35,00 PLN netto
43,05 PLN brutto

Zaślepka nylonowa do piły PM 1550

Taśma tnąca do piły PM 1550

138,00 PLN netto
169,74 PLN brutto

Taśma tnąca do piły PM 1550

Popychacz-częśc ruchoma kpl do piły PM 1550

152,00 PLN netto
186,96 PLN brutto

Popychacz-częśc ruchoma kpl do piły PM 1550

Urządzenia Medoc

Piła taśmowa Medoc ST-200

6350,00 PLN netto
7810,50 PLN brutto

Piła taśmowa Medoc ST-200

Piła taśmowa stacjonarna do cięcia mięsa ryb i drobiu.

Newsletter

Chcesz dowiedzieć się jak zwiększyć sprzedaż i ograniczyć koszty? Zapisz się do newslettera